Nieuws Antwerpen Jurgen Content versterkt CenEnergy uit Kontich als COO

Jurgen Content versterkt CenEnergy uit Kontich als COO

Jurgen Content versterkt CenEnergy uit Kontich als COO

KONTICH – CenEnergy versterkt zijn team met een Chief Operating Officer. Jurgen Content, die 20 jaar ervaring heeft in de hoogtechnologische omgeving van de telecomindustrie, krijgt als taak om de visie en de strategie van het bedrijf te vertalen in operationele doelen en effectieve processen. CenEnergy bouwt slimme laadinfrastructuur voor hybride en elektrische voertuigen.

Jurgen Content wordt verantwoordelijk voor het vlotte verloop van de dagelijkse activiteiten. Hij moet de jonge organisatie op een hoger niveau tillen en klaarmaken voor groei. Efficiënte administratieve, operationele en commerciële processen, ondersteund door SAP Business One, worden bijgevolg een belangrijk aandachtspunt. Ook de productie- en installatieprocessen krijgt hij onder zijn hoede. Content wordt klankbord voor managing partner Jan Verbruggen, die de strategische partnerships en de internationale ontwikkeling ter harte neemt.

“De coronapandemie brengt dingen in een stroomversnelling. De impact van de mens op het klimaat wordt tastbaar. Voor de elektrische auto (EV’s) is dat mogelijk goed nieuws. EV’s worden sneller dan voorzien de norm voor bedrijfswagenparken. Dat creëert voor CenEnergy enorme kansen, zowel in de publieke sector als in de bedrijfswereld. Als COO wil ik deel uitmaken van dit team en ervoor zorgen dat het zich optimaal kan focussen op de doelen van het bedrijf”, zegt de kersverse COO.

CenEnergy levert slimme laadinfrastructuur voor hybride en elektrische voertuigen – van een intelligente wallbox thuis tot een snelle laadoplossing voor bedrijven en openbare plaatsen. Het maakt deel uit van de Gumption-groep.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.