Nieuws Antwerpen Jurgen Ingels doceert aan Antwerp Management School

Jurgen Ingels doceert aan Antwerp Management School

Jurgen Ingels doceert aan Antwerp Management School

jurgentochJurgen Ingels wordt vanaf augustus docent bij nieuwste opleiding van de Antwerp Management School. Het gaat om de Master Class Investor Readiness. Het gaat erom dat een succesvolle ondernemer zijn ervaringen deelt met jonge starters en hen extra motiveert om hun activiteiten verder te ontplooien.

Jurgen Ingels richtte in 2001 Clear2Pay op en bouwde dit snelgroeiende softwarebetaalbedrijf uit tot een bloeiende onderneming. In oktober 2014 verkocht hij samen met Michel Akkermans al zijn aandelen in Clear2Pay. Het was meteen ook de meest succesvolle aandelenverkoop in België na de deal van Marc Coucke rond Omega Pharma.

Na de verkoop van Clear2pay richtte Ingels overigens reeds Smartfin Capital op, een fonds dat groeibedrijven in de financiële sector wil onderbouwen. Hij zette tevens Volta Ventures op, een investeringsfonds in startende IT-bedrijven.

De Master Class Investor Readiness voor oprichters en eigenaars van jonge ondernemingen start op 27 augustus e.k. Het is de eerste uit een reeks van drie Readiness Master Classes. Na de cursus van Jurgen Ingels volgen Organization Readiness en Personal Readiness.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.