Nieuws Antwerpen Juvah is finalist KMO van het Jaar

Juvah is finalist KMO van het Jaar

Juvah is finalist KMO van het Jaar

Het was door corona van 2019 geleden, maar op 15 oktober is het eindelijk zover: de jaarlijkse uitreiking van (beloftevolle) KMO van het Jaar van Unizo provincie Antwerpen. De winnaars worden gehuldigd in de feestzaal Hof van Beatrijs in Lier. De prijs van Unizo zet de beste en de meest beloftevolle KMO’s uit onze provincie in de schijnwerpers.

In de categorie ‘KMO van het jaar’ vinden we KMO’s terug die langer dan vijf jaar actief zijn en uitblinken in de belangrijkste domeinen van de bedrijfsvoering. Ook de flexibiliteit en groei tijdens de pandemie speelt een rol.

Juvah, pionier op de ventilatiemarkt uit Brecht, is kanshebber. De missie van de onderneming is een gezond binnenklimaat leveren. Wat 15 jaar geleden begon in een garage is uitgegroeid tot een KMO met 3 vestigingen verspreid over Vlaanderen waar zo’n 70 medewerkers aan de slag zijn. Een van de succesfactoren van Juvah is een opleidingstraject dat intern werd ontwikkeld. Juvah neemt het op tegen twee Kempense bedrijven: PFL uit Beerse en SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw uit Herentals.

GS Techology gaat voor Beloftevolle KMO van het Jaar

De finalisten in de categorie Beloftevolle KMO van het Jaar zijn minder dan vijf jaar actief en pakken op hun beurt uit met veelbelovende concepten, innovatief ondernemerschap, (internationale) groeiambities, en andere belangrijke aspecten van de bedrijfsvoering zoals energie, milieu, financiën, personeelsbeleid, enzovoort.

Onze finalist in deze categorie komt uit het Essen. GS Technology is een pionier in industriële 3D-printing. Van productontwikkeling en -realisatie tot consultancy, opleidingen en distributie: de verschillende diensten lopen doorheen het productieproces van idee tot eindproduct. GS Technology gelooft in een revolutie van de maakindustrie.

Op vrijdag 15 oktober worden de winnaars bekendgemaakt in Lier. De laureaten in beide categorieën nemen het later op tegen de winnaars van de andere Vlaamse provincies.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.