Nieuws Antwerpen Juwelenmerk Lore Van Keer keert terug naar Antwerpen

Juwelenmerk Lore Van Keer keert terug naar Antwerpen

Juwelenmerk Lore Van Keer keert terug naar Antwerpen

ANTWERPEN – Na een pop-up in 2017 in de Nationalestraat keert Lore Van Keer terug naar Antwerpen. Het juwelenmerk van de gelijknamige ontwerpster opende een flagshipstore in de Steenhouwersvest en lanceerde meteen ook twee nieuwe collecties.

Lore Van Keer richt zich op een minimalistisch en handgemaakt ontwerp, ethische keuzes en creatieve expressie. De juwelen zijn door haarzelf ontworpen voor mensen die van strakke lijnen, luxe en schoonheid houden. Eén voor één zijn ze gefabriceerd in het atelier in België door een team van hooggekwalificeerde goudsmeden en vervaardigd uit 925 sterling zilver of 18-karaat (wit)goud.

Met de opening van de flagshipstore, die in lijn licht met het ontwerp van de juwelen, stelde Lore Van Keer ook haar nieuwe collecties voor: één in zilver en één in goud. De zilveren collectie wordt getypeerd door het slanke ontwerp van de juwelen die toch een vloeiende beweging met zich meebrengt. Vandaar krijgt het ook de toepasselijke naam Fluent. Het bijzondere aan de goudcollectie is dat ze voor het eerst met parels werkt.

Lore Van Keer: “Antwerpen is en blijft de internationale modestad en ik ben blij hier te mogen vertoeven. We hebben ons bewust gevestigd in het modehart, dichtbij de andere juwelenontwerpers in de gouden straten.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.