Nieuws Antwerpen JVD-Trading gaat elektrisch met transpaletten van Hangcha

JVD-Trading gaat elektrisch met transpaletten van Hangcha

JVD-Trading gaat elektrisch met transpaletten van Hangcha

JVD-Trading heeft een nieuwigheid in zijn assortiment: elektrische transpaletten van Hangcha met lithium-ion batterijen. Deze zijn vanaf 1.499 euro per stuk, exclusief 21% BTW, te verkrijgen in twee exemplaren: de Hangcha CBD12 en de CBD15-AMC1-I.

Verkrijgbaar vanaf 1.499 (excl. 21% BTW)

Meer en meer krijgt JVD-Trading de vraag naar elektrische toestellen, een nieuwe generatie waar de sector naartoe beweegt. Met de transpaletten van Hangcha wordt daar nu op ingespeeld.

“De elektrische transpaletten hebben de grootte van een klassiek handtranspallet, maar zijn voorzien een lithium-ion batterij. Daardoor zijn ze reeds na een halfuur voor 50% opgeladen en na 50 minuten voor 80%. Een volledige lading neemt slechts 2 uur en half in beslag. Daarenboven moeten de accu’s geen 12 uur aanhangen vooraleer ze opnieuw gebruikt kunnen worden. Er zijn onbeperkt veel tussenladingen mogelijk”, aldus afgevaardigd bestuurder Chris Van Dijck en derde generatie Jo Van Dijck.

Multi-inzetbaar

Daarnaast zijn de elektrische transpaletten in verschillende sectoren inzetbaar. “Of het nu gaat over logistieke of transportbedrijven. Zelfs in de voedingssector, waar de regelgeving bijzonder strikt is, mogen deze toestellen hun nut bewijzen. Zo kunnen de lithium-ion batterijen gewoon in de voeding worden opgeladen en komen er daarbij geen waterstofgassen vrij in tegenstelling tot bij gewone accu’s.”

De elektrische transpaletten zijn ook veilig in gebruik. Een ander voordeel is het eigen gewicht van slechts 120 kilogram, terwijl de toestellen een capaciteit tot 1.200 kilogram kunnen transporteren. “Ergonomisch gezien is dit een luxe, wat voor meer tevreden en minder werkonbekwame werknemers zorgt. Ook de prijzen zijn zeer aantrekkelijk. Die starten vanaf 1.499 euro per stuk exclusief 21% BTW.”

De elektrische Hangcha-transpaletten staan in de showroom en zijn steeds voorradig. Voor zij die willen, zijn de toestellen ook op gewone tractiebatterijen beschikbaar

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.