Nieuws Antwerpen K. Beerschot V.A. lanceert eigen Business Club

K. Beerschot V.A. lanceert eigen Business Club

K. Beerschot V.A. lanceert eigen Business Club

ANTWERPEN – Dinsdag waren zo’n 110 ondernemers te gast op de lancering van de Beerschot Business Club. Partners en sponsors van voetbalclub K. Beerschot V.A. zullen via de Business Club zakelijke contacten kunnen leggen met gelijkgestemde ondernemers.  

Günther Peeters, commercieel directeur van K. Beerschot V.A. legt uit: “We werken continu aan de return on investment van onze businesspartners en sponsors. Met deze club willen we hen niet alleen een aangename avond met klanten, personeel en relaties bezorgen, maar ook de gelegenheid bieden om contacten te leggen met andere ondernemers met dezelfde passie voor Beerschot.”

De avond werd ingeleid door Günther zelf, die het reilen en zeilen van de Beerschot Business Club voorstelde. Vervolgens werden de gasten getrakteerd op een lezing door Jos Verschueren, directeur sportmanagement aan de VUB, en Patrick Lauwerys, business developer en marketing manager bij de Antwerp Giants. Ten slotte kregen de leden de kans om zich voor te stellen en werden er contacten gelegd over een drankje.

De Beerschot Business Club zal zo’n 3 à 4 evenementen organiseren per voetbalseizoen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.