Nieuws Antwerpen Kaefer zoekt bijkomend personeel

Kaefer zoekt bijkomend personeel

Kaefer zoekt bijkomend personeel

kaeferStellingbouwer en isolatiespecialist Kaefer heeft verscheidene nieuwe werven opgestart in de Antwerpse haven. Het bedrijf wil daarom dringend extra personeel aanwerven. Vooral dan voormannen en chefmonteurs.

“Het is effectief niet makkelijk”, zegt personeelsverantwoordelijke Stephanie Meesdom. “De concurrentie onder de stellingbouwers en de isolatiebedrijven is bikkelhard. Gekwalificeerde mensen vinden is vaak hopeloos. Wie in de petrochemie aan de slag wil moet nu eenmaal de nodige VCA-certificaten kunnen voorleggen, bewijsstukken dat je de veiligheidsprocedures in de sector onder de knie hebt.” Kaefer plaatste in de afgelopen weken enkele doelgerichte personeelsadvertenties “maar gekwalificeerde mensen mogen zich hier altijd komen aanbieden”, zegt Stephanie Meesdom. “We hebben altijd beschikbare jobs.”

Kaefer heeft ondertussen wél een uitstekende reputatie. Het bedrijf uit Bremen is mee groot geworden in de Duitse petrochemische expansie en kent de sector als geen andere. Ook de dochteronderneming in België, Kaefer België heeft zich sterk gepositioneerd op zijn eigen lokale markt. “Wij zijn als groep uitgegroeid tot een multi met vandaag meer dan 20.000 werknemers en een omzet van 1,4 miljard euro”, zegt Stephanie Meesdom. “Hier in Sint Niklaas staan zo’n 200 mensen op de payroll. Met onze nieuw ingezette contracten voor Vopac en Total kunnen wij effectief bijkomende werkkrachten goed gebruiken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.