Nieuws Antwerpen Kalmthoutenaren richten nieuw event- en marketingbureau Count Me In op

Kalmthoutenaren richten nieuw event- en marketingbureau Count Me In op

Kalmthoutenaren richten nieuw event- en marketingbureau Count Me In op

KALMTHOUT – Nu fietsevents onder voorwaarden opnieuw mogen plaatsvinden, toont het nieuwe event- en marketingbureau Count Me In zich aan de buitenwereld. “We organiseren al langer wielertochten, maar vanaf nu verzamelen we die events onder de naam Count Me In”, aldus zaakvoerder en mede-oprichter Wies Jaspers.

Wies Jaspers is al een hele tijd actief in de fietsenbranche. “Met mijn sportmarketingbureau SOWIESO helpen we al langer bedrijven die actief zijn in de fietssector. In de periode daarvoor richtte ik mee de online fietsmarktplaats BikeExchange op in de Benelux. Daarnaast behartig ik ook het management van enkele professionele wielrenners.”

In de vrije tijd organiseert Wies samen met twee vrienden ook al enkele jaren fietsevents. “Wielertochten zoals Rondje Spijkenisse, Rondje Biesbosch en Rondje Valkenburg klinken bij wielertoeristen mogelijks al bekend in de oren. We willen de deelnemers een fantastische en zorgeloze dag bezorgen, waarbij alles tot in de puntjes is geregeld. Deelnemers hoeven alleen maar te trappen en genieten.”

Count Me In

“Die professionele activiteiten die ik al doe in de fietssector, en de events die ik organiseer in mijn vrije tijd komen nu samen onder de noemer Count Me In. Daarvoor werk ik samen met mijn vennoot Ives Leflot, ondernemer en ook een groot fietsliefhebber. De events zetten we verder met mijn vrienden Michaël Declercq en Dieter Antonissen”, vertelt Wies Jaspers over Count Me In.

“We willen ons onderscheiden door uitdagende tochten aan te bieden onder een uniek concept. We proberen steeds vernieuwend te zijn en onze deelnemers te verrassen. Zo reden we zelfs voor corona al volgens het concept van waaiers van 20 renners met telkens een wegkapitein. Daarnaast zitten er nog veel leuke concepten en organisaties in de pipeline.”

Door de coronacrisis zagen ze hun organisaties Rondje Spijkenisse, Rondje Biesbosch en Heuvelo (een lokale wielerwedstrijd in Kalmthout) in rook opgaan. “We hebben van de tijd gebruik gemaakt om de lancering van Count Me In voor te bereiden. We zijn ook volop bezig aan de voorbereiding voor ons coronaproof evenement Rondje Biesbosch, dat zal doorgaan op zondag 2 augustus.”

Samen met hun partner 6D Sports Nutrition plannen ze in september een fietsevenement in de Vlaamse Ardennen.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.