Nieuws Antwerpen Kammenstraat wordt parkeervrij bij begin zomersolden

Kammenstraat wordt parkeervrij bij begin zomersolden

Kammenstraat wordt parkeervrij bij begin zomersolden

ANTWERPEN – Dit jaar wordt de Kammenstraat tijdens de zomersolden voor een periode van twee weken, van 29 juni tot en met 15 juli, parkeervrij voor auto’s. De voorbije jaren werd de straat altijd verkeersvrij gemaakt, maar dat is dit jaar niet mogelijk door werken in de omliggende straten.

De Kammenstraat ligt vlak bij het voetgangersgebied van de Wilde Zee. “Door de straat parkeervrij te maken bij het begin van de zomersolden vergroot de stad het voetgangersgebied en kunnen shoppers met wat extra ruimte hun inkopen doen”, zegt Koen Kennis, schepen voor mobiliteit en middenstand.

De parkeerplaatsen worden met obstakels afgezet van zaterdag 29 juni tot en met maandag 15 juli. Daarnaast onderzoekt de stad nog extra tijdelijke maatregelen om het verkeer trager te doen rijden door de populaire winkelstraat. De laad- en loszones in de Kammenstraat zijn wel altijd beschikbaar voor leveringen.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.