Nieuws Antwerpen Kandidaten voor Nacht van de KMO

Kandidaten voor Nacht van de KMO

Kandidaten voor Nacht van de KMO

Bruyninckx_0De Nacht van de KMO behoort nu al tot de vaste waarden van het Antwerpse society gebeuren. 28 maart van volgend jaar is dan ook al aangemerkt in heel wat agenda’s. De voorbereidende activiteiten zijn ondertussen al op gang getrokken. Zo de eerste discussieronde over welk bedrijf in aanmerking kan komen voor een van de in het vooruitzicht gestelde prijzen.

Niets stimuleert bedrijven en ondernemers meer om met vertrouwen de toekomst tegemoet te zien dan waardering voor hun werk. Daarom worden tijdens De Nacht van de KMO elk jaar trofeeën uitgereikt aan verdienstelijke ondernemers om hen zuurstof en aandacht te schenken. De organisatoren van de Nacht van de KMO roepen er daarom zoveel mogelijk mensen toe op om signalen uit te zetten in de richting van de bedrijven die een officiële waardering verdienen.

Kent u een bedrijf dat een schouderklopje verdient? Bezorg de coördinaten van deze onderneming aan het coördinatiecomité van de avond en de verantwoordelijken zullen uw verzoek analyseren en voorleggen aan de jury. Uit alle kandidaturen kiest de jury per trofee vijf genomineerden. De aanwezigen op De Nacht van de KMO kiezen uit deze vijf genomineerden naar wie de trofee gaat. Er is een trofee voorzien voor o.a. het meest belovend bedrijf van het jaar, het meest belovend exporterend bedrijf van het jaar, het beste vastgoedproject van het jaar . Voor het eerst zal in 2014 ook een trofee uitgereikt worden aan de meest belovende starter van het jaar.

De genomineerden worden in het najaar uitgebreid voorgesteld via de media. Wie ondernemingen kent die een aanmoediging verdienen mag de coördinaten voor 15 september e.k. doorgeven aan secretariaat@denachtvandekmo.be

Volgens Freddy Michiels, de voorzitter van KMO-promoties vzw zijn er onderhand al een 50-tal kandidaturen binnengekomen.

Info: www.denachtvandekmo.be

Foto: Eddy Bruyninckx, de topman van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen kreeg eerder dit jaar de carrièreprijs 2013 toegekend. De prijs werd hem overhandigd door ex-staatssecretaris Wivina Demeester.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel Automotive Groep neemt Citroën-garage Van Thielen in Herselt over. De activiteiten van deze concessie zullen vanaf 20 september… Lees meer