Nieuws Antwerpen Kantoren worden lofts

Kantoren worden lofts

Kantoren worden lofts

lilianeliliInteresting Vastgoed België heeft een bouwvergunning verkregen om een kantoorgebouw langs de Frankrijklei om te bouwen tot lofts met een commerciële gelijkvloers.
Het gaat om een ex-bankgebouw in het centrum van Antwerpen.
De lofts zullen op de markt gebracht worden onder het label Urban Antwerp dat een vernieuwend woonconcept biedt midden in het hart van de stad.

Het project is uitgetekend door ABN Architecten uit Antwerpen.

Volgens Ralph Willems, directeur van Interesting Vastgoed kadert Urban Antwerp in de ambitie van zijn firma om meer kantorentransformaties aan te pakken in
grotere steden in België en in Nederland. “Iedereen weet dat kantoren leeg komen te staan als gevolg van Het Nieuwe Werken. Dat biedt kansen, zeker omdat de stad nu ook weer meer in trek is. Maar wij stellen ook vast dat de klassieke nieuwbouw niet altijd even goed aansluit aan bij de behoeftes van de jongere generatie. Die hebben een totaal andere visie op woongenot en bezit en daar
moeten andere woonvormen voor worden ontwikkeld. Dat is wat wij met dit eerste transformatieproject in België doen en er volgen er meer in Nederland en België.”

Interesting Vastgoed richt zich in België op drie verschillende vastgoedtypes: winkelvastgoed, te transformeren kantoren en residentieel vastgoed.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.