Nieuws Antwerpen Kärcher Center opent deuren in Wilrijk

Kärcher Center opent deuren in Wilrijk

Kärcher Center opent deuren in Wilrijk

karcherZaterdag opent het nieuwe Kärcher Center langs de Boomsesteenweg in Wilrijk officieel de deuren. Vanaf dan verwelkomt store manager Robert Dockx klanten die op zoek zijn naar een oplossing om hun omgeving professioneel te reinigen.

Kärcher Belux heeft in dit opzicht geopteerd voor ruime openingsuren. Het center is daarom ook open op zaterdag. De onmiddellijke nabijheid van enkele grote winkelketens zal de toeloop ongetwijfeld nog verhogen. Bovendien is de winkel ook makkelijk bereikbaar. Elke dag passeren zo’n 60.000 auto’s het nieuwe pand. De zichtbaarheid van Kärcher kan er enkel maar sterker door worden.

Kärcher laat de klanten in Wilrijk kennis maken met het complete aanbod aan industriële reinigingsapparatuur en toebehoren voor de eindgebruiker en de professional. Bovendien vindt de klant er ook alle merchandising artikels en interessante demo-units. Een en ander in een gloednieuwe, lichte verkoopruimte en met een team dat adviseert in functie van elke vraag.

Het nieuwe center gaat zaterdag officieel open om 8.30 u. ‘De officiële opening wordt de start van een boeiend project,’ aldus Robert Dockx. ‘In het Kärcher Center kan de klant terecht voor onze Home & Garden én voor onze professionele toestellen, machines en accessoires.”

Kärcher Belux besloot eerder verleden jaar om zijn activiteiten over te brengen van Hoogstraten naar Wilrijk. In een eerste fase werd de hele administratie ondergebracht in het nieuwe complex dat in enkele maanden tijd opgetrokken werd. Achter de nieuwbouw werd het servicecenter ondergebracht. De verhuis kaderde overigens in het Plan 2020 waarmee het bedrijf zijn omzet tegen 2020 wil verdubbelen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.