Nieuws Antwerpen Kärcher legt 80-tal schoonmakers in de watten

Kärcher legt 80-tal schoonmakers in de watten

Kärcher legt 80-tal schoonmakers in de watten

Wereldwijd aanbieder van efficiënte reinigingssystemen Kärcher, met Belux-hoofdkantoor in Wilrijk, heeft samen met twee partners uit de branche een 80-tal schoonmakers in de bloemetjes gezet. Dat deden ze naar aanleiding van de zevende Thank Your Cleaner Day, een wereldwijde jaarlijkse campagne die oproept tot meer waardering voor schoonmaakpersoneel.

Kärcher Belux nam net als vorig jaar deel aan de Thank Your Cleaner Day-campagne. Dit keer legden ze zowel ’s ochtends, ’s namiddags als ’s avonds drie verschillende poetsteams in de watten. Van een uitgebreid ontbijt over hapjes met een glaasje bubbels tot leuke geschenkjes, alle schoonmakers werden die dag uitgebreid voor hun, vaak onzichtbare, werk bedankt. Het toenemende aantal deelnemers, met inmiddels meer dan 30 deelnemende landen over de hele wereld, toont dat de campagne goed ontvangen wordt.

Kärcher is een Duits familiebedrijf en wereldwijd een van de toonaangevende aanbieders van efficiënte, milieuvriendelijke reinigingssystemen. De Belux-tak heeft haar hoofdkantoor in Wilrijk.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.