Nieuws Antwerpen Katoen Natie logistieke partner webshop Gamma

Katoen Natie logistieke partner webshop Gamma

Katoen Natie logistieke partner webshop Gamma

Dries de LoveIn september opent Intergamma een eigen bouwmaterialen-internetwinkel voor doe-het-zelvers. Katoen Natie zal voor de hele Benelux de logistiek van de onlinebestellingen bij Gamma verzorgen vanuit de enorme magazijnen in LoghiddenCity, het logistiek park in de Waaslandhaven.

“Gamma slaat bij ons via zijn leveranciers de producten op. Wij maken op onze beurt de pakjes klaar op basis van wat de klanten elektronisch bestellen”, aldus e-commerce directeur Dries De Love . “Wij beginnen ermee in september, starten met een vijftigtal medewerkers en denken dat dit over twee jaar al een veelvoud kan zijn. Intergamma mikt dan ook op een significant aantal pakjes. Het wil zeker het populaire Bol.com evenaren.”

Katoen Natie won de opdracht na een bikkelharde competitie. De pakjes zelf zullen in Belgiƫ en Nederland aan huis worden bezorgd door Post NL.

Verwant en interessant:

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.