Nieuws Antwerpen Katoen Natie neemt Antwerps transportbedrijf Joosen over

Katoen Natie neemt Antwerps transportbedrijf Joosen over

Katoen Natie neemt Antwerps transportbedrijf Joosen over

ANTWERPEN/KALLO – Op 30 september 2019 heeft Katoen Natie het Vlaamse transportbedrijf Joosen overgenomen. De overname zorgt voor een versterking van de transportvloot van Katoen Natie in de Antwerpse haven.

Kurt Joosen leidt het familiale Transport Joosen, gespecialiseerd in het transport van zeecontainers met een uitgesproken focus op doktransporten. Het Antwerpse transportbedrijf behoort met een trouw team van planners, administratief personeel en meer dan 180 chauffeurs tot de toonaangevende transporteurs van de Antwerpse Haven.

Via haar zelfstandige transportondernemingen Valkeniersnatie en Katoen Natie Trucking heeft Katoen Natie reeds een sterke transportaanwezigheid in de Antwerpse Haven. “De overname van Transport Joosen stelt ons in de mogelijkheid om onze inzetbaarheid op transportgebied in de Antwerpse Haven nog verder te versterken. Zo kunnen we de cruciale aan- en afvoer van containers naar haar magazijnen in de Antwerpse haven ook in de toekomst blijven verzekeren”, stelt het bedrijf uit Kallo in een persbericht.

In het verleden was er reeds een nauwe samenwerking tussen Transport Joosen en Katoen Natie. Ook na de overname blijft Kurt Joosen actief als leidende kracht achter Transport Joosen. Alle werknemers van Transport Joosen, de volledige vloot en alle activiteiten van zowel Transport Joosen als Traxlars worden integraal overgenomen door Katoen Natie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.