Nieuws Antwerpen Katoen Natie wil premie van 750 euro uit federaal loonakkoord betalen aan personeel

Katoen Natie wil premie van 750 euro uit federaal loonakkoord betalen aan personeel

Foto: MARC HERREMANS - MEDIAHUIS

Katoen Natie wil premie van 750 euro uit federaal loonakkoord betalen aan personeel

ANTWERPEN – Het Antwerpse logistiekbedrijf Katoen Natie heeft al beslist dat het de premie van 750 euro uit het federale loonakkoord wil betalen aan zijn personeel. Het gaat om zowat 7.000 werknemers.

In het verzoeningsvoorstel van de regering over de lonen blijft de loonnorm de komende twee jaar zoals verwacht op 0%. Bedrijven die het goed doen, kunnen wel een eenmalige premie van 500 of 750 euro uitkeren.

“De regering geeft gehoor aan ons voorstel om belastingvrije cheques aan de werknemers uit te keren”, zegt Katoen Natie-topman Fernand Huts in een persbericht.

Huts zegt dat al is beslist dat Katoen Natie en dochterbedrijf Indaver al hun werknemers in België een premie van 750 euro belastingvrij willen uitkeren “van zodra dit mogelijk gemaakt wordt door regering en sociale partners”.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.