Nieuws Antwerpen Kempense Nobhill wil Antwerpse files vermijden

Kempense Nobhill wil Antwerpse files vermijden

Kempense Nobhill wil Antwerpse files vermijden

SINT-NIKLAAS/TURNHOUT – Huybreckx-Nobhill, een algemeen bouwbedrijf met een eigen interieurafdeling Nobhill, voert totaalprojecten uit in binnen- en buitenland. Om de klanten in West- en Oost-Vlaanderen beter te bedienen, opent het bedrijf uit Turnhout een extra locatie in Sint-Niklaas.

Huybreckx bestaat reeds 75 jaar en is 15 jaar na de overname door Group Engels sterkt geëvolueerd naar een vaste waarde binnen de projectmarkt. Ook Nobhill heeft zijn strepen reeds verdiend in de betere interieurmarkt. Momenteel is het Kempense bedrijf actief op de werven in Fosbury and Sons in Amsterdam (coworking) en diverse winkels in Europa voor Essentiel Antwerp (kleding).

Wegens expansie en extra vraag van architecten en opdrachtgevers uit West- en Oost- Vlaanderen is er een extra locatie geopend in Sint-Niklaas.

“De aankomende Oosterweelverbinding zal nog jaren duren en gezien onze klanten zich over heel Belgie situeren en we zeer regelmatig werven hebben voorbij de Kennedytunnel in bijvoorbeeld Gent, Brugge en Knokke.  Dit geeft onze plaatsers een serieuze tijdswinst naar bijvoorbeeld een werf aan de kust vanuit Sint Niklaas in plaats van vanuit Turnhout”, zegt Gunther Mattheeusen, Manager Nobhill.

De productie van alle meubelen wordt wel enkel in Turnhout verwezenlijkt in ons modern machinepark en uitgeleverd naar alle werven.

Huybreckx telt in totaal ongeveer 80 medewerkers, waarvan 35 in de afdeling Nobhill. “In Sint-Niklaas zijn momenteel twee bedienden en twee plaatsingsploegen actief. Dat wordt later nog verder uitgebreid met plaatsingsploegen uit de regio Sint-Niklaas.”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.