Nieuws Antwerpen Kenis Service bouwt nieuwe productiehal

Kenis Service bouwt nieuwe productiehal

Kenis Service bouwt nieuwe productiehal

kenisKenis Service verhuist binnenkort naar een nieuwe locatie. De volgehouden groei van het bedrijf heeft ertoe geleid dat de huidige vestiging echt wel te klein geworden is. Kenis Service is gespecialiseerd in de bouw van drukvacuüminstallaties voor de cleaning industrie. “Wij werken op maat voor onze klanten” zegt zaakvoerder Jul Kenis.

Kenis Service opereert nog een tijdlang vanuit de Koordekenshoef in de haven van Antwerpen maar verhuist dan naar Ouland 9, op zowat 500 meter van de huidige vestiging. “Wij worstelen al maanden met onze beperkte infrastructuur. Er drong zich echt een oplossing op. Wij hebben dan ook een stuk grond gekocht en er een productiehal op gebouwd.”

De cleaning industrie is een groeisector. De reiniging van septische putten en riolen wordt overigens steeds professioneler aangepakt met vacuïmwagens. Het gaat dan zowel om particuliere als industriële toepassingen. In de productiehal van Kenis Service worden ook ADR-wagens gebouwd voor het vervoer van gevaarlijke stoffen.

Kenis Service richt zich bij de bouw van die installaties helemaal naar de specifieke wensen van de klant. Het zijn dus echt installaties op maat, geen standaard installaties.  Lengte, gewicht en vermogen worden bepaald door de klant zelf. “Wij doen zowel nieuwbouw, ontwikkeling als reparaties. Door ons groeiend marktaandeel hebben de klanten ons bovendien steeds meer gevraagd om ook in te staan voor pomprevisies en onderhoud.”

Jul Kenis werkte enkele jaren in de cleaningsector vooraleer hij zo’n tien jaar geleden zelf het initiatief in handen nam en zijn eigen firma oprichtte. Hij werkt nu met 20 man. “Ons toekomstperspectief is vooral de trouw van onze klanten. De wereld van de cleaningbedrijven is één grote familie waar wij onderhand veel klanten tellen. Die komen telkens opnieuw naar ons terug en dat geeft uiteraard veel voldoening.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.