Nieuws Antwerpen Kenny Dierickx maakt carrière bij Cheops Technology

Kenny Dierickx maakt carrière bij Cheops Technology

Kenny Dierickx maakt carrière bij Cheops Technology

kennyHet IT-bedrijf Cheops Technology uit Edegem heeft Kenny Dierickx gepromoveerd tot Operations Director. Hij zal er het Operations-departement van het bedrijf leiden en begeleiden om “verder te focussen op de kwaliteit van de dienstverlening en toegevoegde waarde voor de klanten.” Voor hij in deze nieuwe functie stapte, was Kenny Dierickx Service Delivery Manager bij Cheops. Als Operations Director maakt hij deel uit van het directieteam en rapporteert hij aan de Managing Director.

Christophe Vanmalleghem, Managing Director van Cheops licht toe: “Deze benoeming kadert in de uitrol van het strategische plan van Cheops en de doelstelling om onze duurzame groei verder te realiseren. Ze stelt ons nog beter in staat om volop in te spelen op de vele opportuniteiten die de snel veranderende digitale wereld met zich meebrengt.”

Filip Goos, CEO van Cheops: “Het is onze taak om als IT-partner er mee voor te zorgen dat onze klanten hun competitieve positie kunnen handhaven en zelfs versterken. We doen dat door bewezen technologie snel en pragmatisch in te zetten in functie van hun business. Kenny heeft de visie en het juiste profiel om dat in goede banen te leiden.”

Kenny Dierickx heeft zijn sporen ruim verdiend in de ICT-sector. Voor hij aan boord kwam bij Cheops vervulde hij leidinggevende functies als Service Delivery Executive en Project Manager bij IBM.

Cheops is het erom te doen IT strategisch in te zetten en zo meetbaar bij te dragen tot de doelstellingen van KMO’s en grote bedrijven. Cheops helpt klanten als IT-dienstverlener bij het bouwen, optimaliseren en beheren van hun IT-infrastructuur zoals netwerk, opslag, beveiliging en systemen. Met een uniek aanbod van Managed en Cloud Services, een ervaren team van IT-experten en unieke tools zorgt Cheops voor meer bedrijfscontinuïteit, kostenefficiëntie en productiviteit.

Cheops werd in 1989 opgericht en telt vandaag meer dan 150 medewerkers. Als Trends Gazelle groeit het bedrijf jaarlijks gemiddeld met 15 procent.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.