Nieuws Antwerpen Kentucky Fried Chicken komt naar Wijnegem Shopping

Kentucky Fried Chicken komt naar Wijnegem Shopping

Kentucky Fried Chicken komt naar Wijnegem Shopping

WIJNEGEM – Nog dit jaar opent de Amerikaanse fastfoodketen Kentucky Fried Chicken (KFC) de deuren in Wijnegem Shopping. Het is één van de drie restaurants die in Vlaanderen de deuren openen dit jaar. Dat zeggen de ondernemers Jan Peeters en Mathé Heeren, die de rechten hebben gekregen om KFC’s te openen in Vlaanderen, Brussel en Nederland.

“We hebben de rechten om de komende vijf jaar veertig locaties te openen in Vlaanderen en Brussel”, zeggen de beide heren, die voor de uitrol de onderneming Benelux Food Group oprichtten. Die vestigingen komen zowel in stadscentra als meer in de rand, waar er bijvoorbeeld ook een drive-inmogelijkheid zal zijn.

Dit jaar, na de zomer, zullen er al drie vestigingen de deuren openen. Behalve om het restaurant in het Wijnegem gaat het om vestigingen in Limburg en Oost-Vlaanderen.

Volgens Jan Peeters kwam KFC naar hem toe. Zijn Groep Peeters-Govers is naar eigen zeggen de grootste franchisenemer van de Nederlandse winkelketen Albert Heijn en heeft ook een eigen groothandel. Die kennis van franchise en verse voeding wordt gecombineerd met de ervaring van projectontwikkelaar Heeren Group, die snel de juiste locaties moet kunnen vinden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.