Nieuws Antwerpen Kentucky Fried Chicken opent deuren in hartje Antwerpen

Kentucky Fried Chicken opent deuren in hartje Antwerpen

Kentucky Fried Chicken opent deuren in hartje Antwerpen

Kentucky Fried Chicken opent morgen de deuren in hartje Antwerpen de deuren voor het grote publiek. KFC-fans kunnen zowel via Take-Away, Delivery als op het terras van het restaurant genieten van de kipgerechten van KFC. Voor Benelux Food Group is dit het tiende restaurant voor de groep, het vijfde in Vlaanderen en het derde in de provincie Antwerpen.

In de schaduw van de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal worden 50 lokale mensen tewerkgesteld, waaronder ook chefs die alle kipgerechten van A tot Z vers bereiden in de keuken. In totaal kunnen er een 50-tal mensen ter plaatse eten eens de horeca ook binnen heropent en rekening houdend met de huidige covid-19 maatregelen. Als de covid-19 maatregelen versoepelen, kan dit opgetrokken worden naar een 118-tal mensen.

“We kunnen niet wachten om onze gasten te verwelkomen in hartje Antwerpen. Ik ben fier dat we dit mooie KFC-restaurant mogen openen voor de Benelux Food Group en dit met een ongelofelijk fijn team. We staan allemaal te trappelen om onze gasten te laten kennismaken met de lekkere kipgerechten van KFC”, zegt Roos Coppens, de manager van Kentucky Fried Chicken in Antwerpen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.