Nieuws Antwerpen Kerstboom met digitale toepassing

Kerstboom met digitale toepassing

Kerstboom met digitale toepassing

kerstboomag1Het Wilrijkse bedrijf E-demonstrations heeft een aardige seizoenstoepassing gelanceerd in opdracht van verzekeraar AG Insurance. In de inkomhal van de hoofdzetel van AG Insurance in Brussel prijkt sinds enkele dagen een reusachtige kerstboom van 4,75 meter hoog,  waarop foto’s en wensen van de eigen werknemers worden geprojecteerd. E-demonstrations is gespecialiseerd in event support en marketing logistics. Het is de eerste keer dat een dergelijk concept in België wordt toegepast. 

De foto’s van de werknemers kunnen worden genomen in een photo booth in de boom zelf. Van zodra de foto genomen is en de boodschap geselecteerd, wordt de foto uitgeprint, geprojecteerd op de boom en via mail verstuurd. Buiten de grote boom in Brussel staat er een kleinere versie van in het kantoor in Charleroi. Ook hier kunnen werknemers een foto nemen en een boodschap selecteren. Deze worden dan eveneens geprojecteerd op de boom in Brussel. Binnenkort verhuist de versie van Charleroi naar het kantoor in Antwerpen zodat ook daar werknemers de kans hebben om zichzelf te vereeuwigen in de AG Insurance kerstboom

Nancy Brock, Brand Activation Manager bij AG Insurance: “In deze hoogtechnologische dagen oefent digitale animatie een grote aantrekkingskracht uit op het publiek.  Het succes van de kerstboomactie is daar een prima voorbeeld van. Technologisch is het wel een huzarenstukje. Met dit soort technologie kan je je als bedrijf profileren als modern en innoverend.” 

In Brussel werden intussen al 1350 foto’s uitgeprint en 700 mails verstuurd. In Charleroi rolden al 1200 foto’s uit de printer en werden 550 mails verzonden. De boom blijft nog tot 1 januari staan in Brussel en Antwerpen. 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.