Nieuws Antwerpen KIA voortaan blikvanger in autotoren van Smart

KIA voortaan blikvanger in autotoren van Smart

KIA voortaan blikvanger in autotoren van Smart

kiaDe bekende toren van Smart langs de A12 in Aartselaar wordt de Antwerpse thuisbasis voor het Koreaanse automerk KIA. Mercedes verhuisde onlangs het kleine stadsautootje naar Antwerpen. De Vermant Automobive Group uit Mechelen greep die kans aan om KIA nog beter te positioneren in de regio.

Smart was zoveel als een heus icoon langs de uitvalsweg naar Boom. Mercedes hield het na al die jaren evenwel voor bekeken langs de A12 en stelde zijn opvallende showroom annex werkplaats te koop. De Groep Vermant ging daarop in en investeert na de recente opening van een nieuw complex voor KIA in Mechelen nu eveneens in een nieuwe vestiging in het Antwerpse. De groep zal vanuit Aartselaar KIA verdelen over het centrum van Antwerpen en het zuiden.

De Vermant Automotive Group van zaakvoerder Guy Vermant is een expansieve onderneming die opgestart werd in 1956 en in 1967 de officiƫle verdeler werd van Volvo. Het bedrijf zette garages op in Mechelen, Rumst en Bornem. Ook Carosserie Vermant draait mee in de groep. Met KIA werd een tweede merk in huis genomen.

De autotoren langs de A12 zal officieel geopend worden op 10 januari e.k.

De vastgoedtransactie werd opgezet door het Antwerpse immobedrijf Group Ceusters SCMS.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.