Nieuws Kinderkledingwinkels ZEB for Stars verdwijnen

Kinderkledingwinkels ZEB for Stars verdwijnen

Foto Belga

Kinderkledingwinkels ZEB for Stars verdwijnen

ZOERSEL – Begin juli sluiten de kinderkledingwinkels ZEB For Stars definitief. Op dit moment zijn er vijf van deze winkels: in Hasselt, Zoersel, Brugge, Oostende en Torhout. De winkels in Zoersel en Hasselt zullen na de zomer wel heropenen, maar dan als The Fashion Store dat zich richt op volwassenen.

ZEB For Stars werd slechts vier jaar geleden opgericht. Er wordt kinderkleding van verschillende merken aangeboden, voor kinderen van twee tot zestien jaar. “Maar door de coronacrisis werden de groeicijfers niet gehaald”, klinkt het in een persbericht van het moederbedrijf Fashion Society. En dus komt er eerst een uitverkoop en dan een sluiting.

“ZEB For Stars richtte zich vooral op festiviteiten zoals communie- en lentefeesten, die er door corona twee jaar lang niet geweest zijn”, zo gaat het verder. “Na evaluatie besloten we het te vervangen door een sterker concept.”

The Fashion Store

Twee winkels transformeren tot The Fashion Store, een concept van dezelfde moedermaatschappij, dat dames- en herenmode aanbiedt. Daarmee komt het totaal op 17 winkels van The Fashion Store in ons land. Fashion Society heeft daarnaast ook nog modewinkels van ZEB en Point Carré in portefeuille. De 19 getroffen personeelsleden worden in de zomer omgeschoold en blijven aan de slag binnen de groep.

Reageer op dit bericht

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.