Nieuws Antwerpen Kinepolis schittert weer

Kinepolis schittert weer

Kinepolis schittert weer

peterDe gevel van Kinepolis in Antwerpen is weer schoon. Het icoon aan de Noorderlaan straalt opnieuw in al zijn oorspronkelijke pracht. De schoonmaakoperatie werd uitgevoerd door App All Remove, een specialist uit Schoten die al wel meer indrukwekkende referenties kan voorleggen.

Kinepolis ging destijds open in 1997. Het cinemacomplex groeide al snel uit tot een vaste waarde in het Antwerpse uitgangsleven. De feërieke verlichting maakte van het gebouw een aantrekkelijk geheel in  het straatbeeld van de omgeving.

Na al die jaren was het complex evenwel aan een opkuisbeurt toe. App All Remove pakte de klus aan met zijn product Steamtec en impregneerde het met ThefAPP. De resultaten mogen best gezien worden. Vooral ook omdat de Schotense firma in eerste instantie inzet op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. De gebruikte producten garanderen een verlengde levensduur voor gebouwen.  Ze verhinderen immers dat vocht en vervuiling zich hechten. Ook graffiti worden verwijderd. De muren kunnen in dit opzicht behandeld worden met anti graffiti coatings.

App All Remove heeft tijdens zijn opstartjaren Zweedse producten gebruikt. Sinds 1997 worden die evenwel in de eigen vestiging aangemaakt. Bovendien wordt in Schoten zelf aan gefundeerd onderzoek gedaan om de aangebrachte producten verder te perfectioneren. Daartoe wordt ook samengewerkt met onderzoeksspecialisten en universiteiten.

Het bedrijf kan in al die jaren een indrukwekkende klantenlijst voorleggen met oa. de universiteit Antwerpen, het Koninklijk Paleis op de Meir, de stadsfeestzaal in Antwerpen, de winkelgalerij onder het Centraal Station enz.

App All Remove wordt aangestuurd door Peter Nuijs.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.