Nieuws Antwerpen Klanten best tevreden over JADA events

Klanten best tevreden over JADA events

Klanten best tevreden over JADA events

nogeensverdraaidJADA events kreeg biezonder positieve waarderingscijfers van zijn klanten bij de beoordeling van de gerealiseerde evenementen. In een rondvraag bij zo’n 700 bedrijven uit de Belgische top-1000 steeg JADA events daardoor naar de derde plaats.

Het Antwerpse bedrijf zet interne en externe evenementen op, teambuildingsactiviteiten, beurzen, congressen en netwerkevenementen. JADA events is tevens gespecialiseerd in communicatie en marketing.

JADA events werd opgezet door Jan De Wieuw en Danny Kayser. Hun evenementenbureau positioneerde zich sinds 2007 in de top van de branche. “Bedrijven moeten meer dan ooit beseffen dat de klanten en de personeelsleden vandaag hun belangrijkste kapitaal vormen,” is het uitgangspunt van de twee zaakvoerders.

De Vieuw en Kayser pakken daarom graag uit met de samenwerking die ze destijds opgezet hebben met de schoenenketen uit Sint Niklaas, Schoenen Torfs. Wouter Torfs organiseerde in overleg met JADA events geregeld verrassende evenementen waarin het personeel betrokken wordt. Bij JADA events zijn ze er in dit opzicht best trots op dat Schoenen Torfs door het eigen personeel geregeld “de beste werkgever van het land” genoemd wordt.

Ook Reynaers Aluminium , Aquafin, Arcadis, Neckermann, Tabaknatie, Ingram Micro, Nutricia, Cegelec, Studio 100 e.a. behoren mee tot het klantenbestand van JADA events.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.