Nieuws Antwerpen Klanten komen van heel ver naar Kleding Lenders

Klanten komen van heel ver naar Kleding Lenders

Klanten komen van heel ver naar Kleding Lenders

lendersKleding Lenders uit Borsbeek heeft een sterke reputatie in de streek. Modebewuste klanten komen tot ver buiten Antwerpen naar de Herentalsebaan om er zich in het nieuw te steken. Kleding Lenders heeft dan ook een aanbod dat een gewone zaak in de provincie ver overstijgt.

Met merken voor mannen als Boss, Armani en Alberto en voor vrouwen als Accent, Oakwood en Brax is de keuze bij Kleding Lenders erg ruim. De winkel is in dit opzicht in al die jaren sterk doorgegroeid.

Met een brutomarge bij het afgesloten boekjaar 2013 van 521.000 euro (-2%) mogen ook de cijferresultaten best gezien worden. De cijfers komen uit de resultatenrekening die onlangs gedeponeerd werd bij de Nationale Bank. Kleding Lenders werkte daar een bedrijfswinst op bijeen van 119.000 euro (+13%) en een winst van 26.756 euro (+17%).

Kleding Lenders stelt vandaag 7 personeelsleden (VTE) te werk en heeft anderzijds ook nog een participatie van 56% in Schoenen Lenders.

De zaak wordt aangestuurd door Jan en Maryse Lenders.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.