Nieuws Antwerpen Kledinglijn GL-Amour blijkt een schot in de roos

Kledinglijn GL-Amour blijkt een schot in de roos

Kledinglijn GL-Amour blijkt een schot in de roos

BRECHT – Het gaat goed met Sport And Fit Distribution. De onderneming van het Brechtse echtpaar Peter Vermeiren en Annemie Aernouts is actief in de groot- en kleinhandel van sport- en vrijetijdskleding. Met Silvermedal had het bedrijf al een eigen merk van sportkleding in portefeuille. Sinds vorige maand is daar nog een tweede merk bijgekomen: GL-Amour. Ook dat lijkt goed te scoren.

Sport And Fit Distribution werd in 2012 opgericht en in de beginfase geleid door Peter. Sinds enkele jaren is echter ook Annemie actief in het groeiende bedrijf. Peter neemt vooral de commerciële en financiële verantwoordelijkheden voor zijn rekening, terwijl Annemie het creatieve brein is achter de collecties en een gepast marketingbeleid uitstippelt.

De collecties van Silvermedal omvatten sportieve vrijetijdskleding. Ze worden al in heel wat sportwinkels in de Benelux verkocht. Ook de online-verkoop van Silvermedal zit sterk in de lift.

Recent is het portfolio uitgebreid met nog een eigen merk. “GL-Amour biedt een  collectie homewear voor dames. Het uiterst zachte en glanzende fluweel waaruit de kleding is gemaakt, zorgt voor een supercomfortabel gevoel. Kenmerkend zijn de originele artworks die op de rugzijde van sommige jasjes in het oog springen”, aldus Peter. In tegenstelling tot Silvermedal worden de collecties van GL-Amour quasi uitsluitend via lingeriewinkels verdeeld.

Begin december is de eerste collectie van GL-Amour uitgeleverd. Sindsdien gaat het hard. Op dit moment wordt de volgende collectie, die voor herfst/winter 2020, al op punt gezet en aan winkeliers gepresenteerd. Bij deze collectie wordt het aanbod verder uitgebreid met nieuwe materialen en nieuwe seizoenskleuren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.