Nieuws Antwerpen Kleinste Decathlon van het land strijkt neer in Brasschaat

Kleinste Decathlon van het land strijkt neer in Brasschaat

Kleinste Decathlon van het land strijkt neer in Brasschaat

BRASSCHAAT – Op 15 mei opent Decathlon een pop-upwinkel op de Bredabaan in Brasschaat. Met een oppervlakte van 150 vierkante meter wordt het de kleinste van België. Nog tot eind september kan je er terecht voor een aanbod dat is afgestemd op het lokale doelpubliek.

Van 15 mei tot 30 september kunnen sportievelingen in en rond Brasschaat terecht in de kleinste Decathlon van het land. Met de pop-upwinkel, die 150 vierkante meter groot wordt, wil Decathlon zijn aanbod dichter naar de klant brengen, om zo sport toegankelijker te maken voor zoveel mogelijk mensen.

Gaetan De Munter, store leader van Decathlon Brasschaat: “Met het goede weer dat er nu aankomt, zijn mensen meer gemotiveerd om in actie te schieten. Wij willen onze technische kennis over een uitgebreid gamma aan sporten in de kijker zetten door onze kwalitatieve producten tentoon te stellen.”

Een kleinere winkel betekent uiteraard een kleiner aanbod. “Het fysieke aanbod in de winkel richt zich vooral op golf, tennis, running en watersport, de populairste sporten in de regio”, geeft projectleider Willem Boomans aan. Via digitale schermen zullen klanten wel het volledige aanbod kunnen bekijken en zal het ook mogelijk zijn om een bestelling te plaatsen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.