Nieuws Antwerpen KLEIR. stelt allereerste baby- en kindercollectie voor

KLEIR. stelt allereerste baby- en kindercollectie voor

KLEIR. stelt allereerste baby- en kindercollectie voor

ANTWERPEN – Het kledingmerk KLEIR., dat kledij uitbrengt met opschriften in het Antwerpse dialect, heeft nu ook een eigen baby- en kindercollectie. Er zijn verschillende truien en rompertjes beschikbaar. Voor volwassenen breidt het assortiment bovendien uit.

In juni 2017 richtten twintigers Nick Daelemans en Mathias Vertessen het ecologische kledinglabel KLEIR. op, uit liefde voor het dialect van de stad Antwerpen. Sindsdien brachten ze truien en T-shirts voor volwassenen uit met daarop opschriften als ‘doedisgewoon’, ‘daziedevanier’ en ‘paljas’. Na het succes van die collecties en door de vele reacties van klanten, komt er nu ook een baby- en kindercollectie uit bedrukt met Antwerpse uitspraken of koosnaampjes.

Matchende outfits

Voor kinderen vanaf 3-4 jaar zijn er truien beschikbaar die gebaseerd zijn op het assortiment voor volwassenen. Zo kunnen ouders en kinderen in matchende ouftits de straat op. Voor de pasgeborenen werden drie verschillende rompertjes ontworpen. Er kan gekozen worden uit de opdrukken ‘boeleke’, ‘kapoen’ of ‘nazenwer’.

Maar ook het oudere doelpubliek wordt niet uit het oog verloren. Tegelijk met de lancering van de baby- en kindercollectie komen er ook drie nieuwe truien uit voor volwassenen. Daar komen de opschriften ‘kzienageire’, ‘kdachtetni’ en ‘doediskalm’ op. Voor het volledige aanbod van KLEIR. kan je terecht op de webshop, maar ook in zes winkels in Antwerpen, Wijnegem en Mechelen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.