Nieuws Antwerpen Klerenkliniek werkt niet enkel retouches af

Klerenkliniek werkt niet enkel retouches af

Klerenkliniek werkt niet enkel retouches af

elientjeelientjeNa haar studies mode ontwerp, patroontekenen, dameskleermaker en decorateur van textiel, wist Elien Speybrouck zeker dat ze elke dag met kleding en mode wilde bezig zijn. Haar grootste passie is decoratie van textiel en het ontwerpen en maken van leuke kinderkleding.

Door haar opleiding als dameskleermaker en patroontekenaar heeft Elien een goed inzicht in hoe kleding in elkaar zit. Hierdoor was het vanzelfsprekend om in Deurne (Bisschoppenhoflaan 160/b2) een zaak te starten als retoucheuse en naaister. Zo kan ze elke dag doen wat ze het liefste doet. En dat is zeer belangrijk voor Elien. Voor de stap naar het zelfstandig ondernemerschap wendde Elien zich dan ook tot de startersadviseurs van Unizo provincie Antwerpen. Ze zette meteen ook de Klerenkliniek op.

De Klerenkliniek zorgt voor alle retouches aan kleding, zowel het herstellen als het aanpassen van de kleren. Een broek die te breed of te lang is, een gat in je lievelingsjas, …

Dit doet Elien allemaal in haar naaiatelier thuis. Elien haalt de retouches op bij mensen thuis of bij één van de drie ophaalpunten: in Wommelgem bij Nona’s Hobby Atelier (Welkomstraat 18), bij het Dienstencentrum Boterlaar (Burgemeester De Boeylaan 2) in Deurne en bij het Obode Naailabo (Palinckstraat 11) in Deurne. Elien zoekt overigens nog geïnteresseerden die eventueel een eigen ophaalpunt willen opzetten.

Vanaf 3 kledingstukken is het thuis ophalen gratis (binnen een straal van 10 km rond Deurne Noord). Anders wordt 3 euro extra aangerekend.

De Klerenkliniek beperkt zich echter niet alleen tot retouches. Daarvoor is Elien te ambitieus. Naast de retouches geeft zij ook workshops. Deze gaan van kinderkleding maken, je eigen patronen tekenen tot unieke zijde sjaals maken met tie dye technieken.

Mensen kunnen bij Elien terecht met al hun projecten die met stof en draad te maken hebben. Ook het maken van kussens, gordijnen, speciale ontwerpen voor kinderen is geen probleem voor haar.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.