Nieuws Antwerpen KMO Laureaat voor verdienstelijke ondernemers

KMO Laureaat voor verdienstelijke ondernemers

KMO Laureaat voor verdienstelijke ondernemers

kmoNog tot 31 juli e.k. kunnen KMO’s zich kandidaat stellen voor de prestigieuze prijs ‘KMO Laureaat,’ de prijs voor inspirerend ondernemen van Unizo. De ondernemersorganisatie Unizo bekroont met die award om de twee jaar dié bedrijven die uitblinken inzake innovatie, internationaal ondernemen, personeelsbeleid, financieel beleid, energie & milieu, ondernemingszin, corporate governance, marketing en communicatie enz. Uw website Made in Antwerpen ondersteunt de organisatie.

KMO’s worden veelal nog zwaar onderschat. Zeker in de media. Er is veel aandacht voor de multinationals en de grote ondernemingen doch niemand staat stil bij het feit dat KMO’s ook vandaag 69% van de tewerkstelling in België garanderen. Kleine en middelbare ondernemingen tekenen ook voor 61% van de toegevoegde economische waarde die in dit land gerealiseerd wordt.

Ook bij Unizo leeft dan ook de overtuiging dat het engagement van de kleine en middelgrote ondernemingen meer ondersteund moet worden. De KMO’s zijn de draaischijf van onze economie. Ze verdienen daarom de nodige erkenning. De prijs KMO Laureaat is een initiatief dat in die richting gaat.

Unizo wordt bij de toekenning van de prijs gesteund door zijn partners KBC, Electrabel, Belgacom, EY, DHL en ADMB. Een onafhankelijke jury beoordeelt de ingebrachte kandidaturen.

Ondernemers die van oordeel zijn dat ze in aanmerking kunnen komen voor de prijs KMO Laureaat 2014/1015 mogen zich nog tot 31 juli e.k. aanmelden bij Unizo. Bij de organistie kun je ook alle informatie over de wedstrijd krijgen, de selectiecriteria en het prijzenpakket. Uiteraard kun je ook een collega aanduiden.
Meer informatie op de link:

Verwant en interessant:

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.