Nieuws Antwerpen KMO-Park Satenrozen haalt ondernemers naar Kontich

KMO-Park Satenrozen haalt ondernemers naar Kontich

KMO-Park Satenrozen haalt ondernemers naar Kontich

bvi_satenrozenVorige weekend lanceerde BVI.BE uit Wommelgem officieel het project Satenrozen in Kontich. Op de locatie van industrieterrein Satenrozen, gelegen langs de E19 en nabij de A12, zal BVI.BE 30 KMO-units met een oppervlakte vanaf 168m2 bouwen. Deze units zullen in samenwerking met de makelaars Anker18 en Zimm verkocht worden. Tijdens het lanceringsevent werden geïnteresseerden ter plaatse uitgenodigd om kennis te maken met het project en kregen ze informatie uit eerste hand van de BVI.BE medewerkers.

Elke potentiële koper van een KMO-unit wordt door BVI.BE bijgestaan om de type-unit te vinden die perfect beantwoordt aan de noden van zijn onderneming. De kenmerken en de inrichting van de units kunnen grondig worden besproken en aangepast. De units kunnen onder meer gemodificeerd worden met een state of the
 art samen te stellen gevelconcept. Zo krijgen alle 30 van de beschikbare en samenvoegbare units, met een minimumoppervlakte van 168m2, de best mogelijke invulling.

Dankzij 25 jaar ervaring met gespecialiseerde aannemers en architecten kan BVI.BE KMO’s de perfecte infrastructuur, die beantwoordt aan de strengste normen op het vlak van isolatie en brandveiligheid, aanbieden, en dit steeds op de beste locaties. Bij BVI.BE gelooft men rotsvast dat de locatie van een bedrijfspand een grote troef is voor de toekomst en een zekere meerwaarde biedt op de initiële investering.

Tijdens het lanceringsweekend hield de burgemeester van Kontich een korte toespraak, alvorens plechtig over te gaan tot de eerste steenlegging. Hiermee bezegelen BVI.BE en de gemeente Kontich hun samenwerking die voor beide partijen een gunstig resultaat zal opleveren.

16 units werden inmiddels al verkocht aan: Phare (farma) uit Schelle, ADK Sneltransporten uit Deurne, Voets Elektro uit Kontich, Marc & Co (voeding) uit Vilvoorde, Arato Elektriciteitswerken uit Terhagen-Rumst, ACS Oldtimertaxatie uit Mortsel en WVT uit Aartselaar. Er zijn nog 14 units beschikbaar.

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.