Nieuws Antwerpen KMO van het Jaar 2021: de foto’s

KMO van het Jaar 2021: de foto’s

KMO van het Jaar 2021: de foto’s

Het was door corona van 2019 geleden, maar vandaag was het eindelijk zover: de jaarlijkse uitreiking van (Beloftevolle) KMO van het Jaar van Unizo provincie Antwerpen. De winnaars werden gehuldigd in de prachtige feestzaal Hof van Beatrijs aan de groene rand van Lier. En die winnaars werden uiteindelijk PFL uit Beerse als KMO van het Jaar en GS Technology uit Essen als Beloftevolle KMO van het Jaar.

“We hebben opnieuw mogen ervaren wat een prachtige kmo-ondernemers we hebben in onze provincie. In 2020, in volle covid-pandemie, hebben we besloten om de prijs aan alle ondernemers uit te reiken. Een gepast eerbetoon voor al onze ondernemers die echt alles uit de kast hebben moeten halen. Vandaag zetten we de traditie van de prijs ‘KMO-onderneming van het Jaar’ en de prijs ‘Beloftevolle KMO van het Jaar’ graag verder”, vertelt Carl Van Dyck, directeur Unizo provincie Antwerpen.

Ook Made in was van de partij … snuif de sfeer op met onderstaande foto’s.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.