Nieuws Antwerpen Kobe Verdonck is nieuwe ceo van SD Worx Group

Kobe Verdonck is nieuwe ceo van SD Worx Group

Kobe Verdonck is nieuwe ceo van SD Worx Group

ANTWERPEN – Kobe Verdonck volgt Steven Van Hoorebeke op als ceo van SD Worx Group, het grootste bedrijfssegment van SD Worx. “Ik ben heel enthousiast over mijn benoeming tot ceo van SD Worx Group en ik kijk ernaar uit om samen te werken met de meer dan 4.150 collega’s”, zegt Kobe Verdonck.

Kobe Verdonck is momenteel bestuurslid van SD Worx Holding, strategisch adviseur en lid van het managementteam van SD Worx Holding. Voordien was hij onder meer ceo voor Raet van 2014 tot 2018 en tussen 2007 en 2014 Chief Sales Officer en Executive Director Europe & Latin America bij Northgate Arinso.

Kobe Verdonck: “De onderneming heeft een grote internationale ambitie en bedient inmiddels al tienduizenden klanten in Europa en elders op het kruispunt van mens en technologie. SD Worx heeft een duidelijk groeiplan voor de toekomst, maar even belangrijk is dat we ook de financiële draagkracht hebben en vooral ook de mensen om het plan uit te voeren. Ik kijk ernaar uit om met mijn kennis van de internationale sector van payroll- en HR-software en -diensten bij te dragen aan dit succes.”

Uitdagingen

Steven Van Hoorebeke treedt af als ceo, maar blijft beschikbaar voor bijzondere opdrachten tot de algemene aandeelhoudersvergadering in juni 2020. Vanaf dan blijft hij de komende jaren niet-uitvoerend bestuurslid van SD Worx Group en SD Worx Holding.

“Kobes brede internationale ervaring op het gebied van diensten en software binnen payroll en HR maken van hem de ideale kandidaat voor de functie”, aldus Steven Van Hoorebeke. “Onze onderneming en onze sector worden geconfronteerd met een aantal ingrijpende veranderingen en uitdagingen, niet in het minst de digitalisering en de internationalisering van onze onderneming. Maar we hebben een ambitieuze groeistrategie en investeringsplan. In de komende maanden gaan hij en ik nauw samenwerken om te zorgen voor een vlotte overdracht.”

Payroll- en HR-speler SD Worx biedt wereldwijd diensten op het gebied van payroll, HR, juridische ondersteuning, training, automatisering, consultancy en outsourcing. De 4.150 medewerkers van SD Worx zijn naast het hoofdkantoor in België ook actief in Duitsland, Frankrijk, Ierland, Luxemburg, Mauritius, Nederland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. SD Worx berekent de lonen van zo’n 4,4 miljoen werknemers en boekte in 2017 een omzet van 443 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.