Nieuws Antwerpen Koen en Jasmijn starten zaak rond elektrische mobiliteit: “Ook voor bedrijven interessant”

Koen en Jasmijn starten zaak rond elektrische mobiliteit: “Ook voor bedrijven interessant”

Foto Neel Vermeiren

Koen en Jasmijn starten zaak rond elektrische mobiliteit: “Ook voor bedrijven interessant”

WUUSTWEZEL – Koen Van Cauwenberg en Jasmijn Meirsman hebben een nieuwe zaak rond elektrische mobiliteit opgestart, Wheels EM, of voluit Wheels Electric Mobility. Door de voortdurende stijging van de brandstofprijzen en de zoektocht naar vlotte mobiliteit lijkt dit initiatief een schot in de roos.

Het gaat om een testcenter, winkel en webshop in elektrische voertuigen zoals elektrische scooters en steps. “Sinds kort hebben we er ook een niet-elektrisch kinder- en jeugdassortiment bij met kindersteps, stuntsteps en accessoires. We zijn officieel en exclusief dealer van het merk Segway voor de Noorderkempen, en verdelen nog heel wat andere kwalitatieve merken in beide segmenten. Zo hebben we bijvoorbeeld ook elektrische retroscooters en off-road steps, bovenop de modellen voor dagdagelijks gebruik.”

De grote troef van deze nieuwe zaak is dat belangstellenden vrijblijvend kunnen komen kijken, proberen en rijden. “Zo voel je ineens of het iets voor jou is, en dat geeft ons de kans om alle voordelen te laten zien en voelen”, vult Koen aan. “Heel wat mensen geven aan dat ze er nog niet mee bekend zijn, en dan kunnen ze bij ons terecht voor eerlijk advies en persoonlijke service.”

Geruisloos en uitstootvrij

“Waar mensen soms nog eens twijfelen over de capaciteit van een elektrische auto, kunnen we met de hand op het hart zeggen dat de technologie voor elektrische scooters op punt staat. Je rijdt geruisloos en uitstootvrij, je laadt heel snel op, laadt waar en wanneer je wil door de uitneembare batterij. Je hebt een stevige actieradius, bediening op afstand, anti-diefstalsysteem en nog veel meer. Ook financieel heeft het grote voordelen: je betaalt geen BIV of verkeersbelasting, opladen is goedkoop, je bent niet meer afhankelijk van fossiele brandstoffen en er is weinig onderhoud. De aankoopprijs is niet hoger dan die van een scooter op fossiele brandstof, en is zelfs een stuk lager dan deze van veel speed pedelecs.”

“Dat verhaal willen we vertellen en uitdragen, zowel aan particulieren als bedrijven”, besluit Jasmijn. “Ook voor bedrijven is het immers een interessante optie. Het is multi-inzetbaar, zoals voor verplaatsingen tussen locaties, toeristische verhuur, bezorging of levering of woon-werkverkeer, al dan niet binnen een mobiliteitsbudget. Bovendien personaliseren we in huis met bedrijfslogo’s.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.