Nieuws Antwerpen Koffiehuis Cuperus geurt naar gezelligheid

Koffiehuis Cuperus geurt naar gezelligheid

Koffiehuis Cuperus geurt naar gezelligheid

cuperusjeHet loopt best lekker met het Koffiehuis Cuperus aan de Katelijnevest. Het Antwerpse icoon diende enkele tijd geleden noodgedwongen zijn oeroude vestiging aan de Schoenmarkt op te geven en te verhuizen. Verleden jaar is de omzet desondanks zelfs met 20% gestegen.

De formule van het koffiehuis slaat effectief goed aan. Het is er best gezellig om in de geur van koffie en thee even de krant door te nemen, af te spreken met vrienden of zelfs een zaaltje af te huren om te vergaderen met collega’s.

De vennootschap Koverim van Glenn De Rouck en Ellen Goormans heeft ondertussen de activa van Cuperus overgenomen in een fusiebeweging. Op die manier kunnen de activiteiten kennelijk beter gestroomlijnd worden. Glenn De Rouck en Ellen Goormans hebben enkele tijd geleden de kans aangegrepen om Cuperus over te nemen. De exploitanten hadden geen kandidaat-opvolgers.

Koverim is de vennootschap boven de bijna even legendarische koffiebranderij Koffie De Vlijt die vandaag met Glenn De Rouck en Ellen Goormans in Deurne al aan haar vierde generatie toe is. Ook Koffie De Vlijt doet het ondertussen uitstekend.  Het feit dat niet direct veel geleverd wordt aan de horeca heeft de onderneming afgeschermd van de latente crisis in de sector.

“Wij hebben verleden jaar met onze beide nu bijeengebrachte vennootschappen een omzet van zowat 1,35 miljoen euro gerealiseerd, 8% meer dan in het jaar ervoor,” zegt Glenn De Rouck.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.