Nieuws Antwerpen Kommilfoo en Rascasse scoren bij Dining with the Stars

Kommilfoo en Rascasse scoren bij Dining with the Stars

Kommilfoo en Rascasse scoren bij Dining with the Stars

KAPELLEN/ANTWERPEN – Dining with the stars, een concept waarbij het grote publiek op een budgetvriendelijke manier kan gaan dineren in toprestaurants, heeft onder alle deelnemende zaken de beste beoordelingen gepubliceerd. In de top 10 staan met Rascasse uit Kapellen en Kommilfoo uit Antwerpen ook twee restaurants uit onze regio.

In september konden lekkerbekken hun hart ophalen tijdens Dining with the Stars. Ze konden tegen een voordeeltarief dineren op het allerhoogste niveau bij de beste restaurants van België.

Na het restaurantbezoek mochten gasten hun culinaire ervaring beoordelen. Organisator Dining City Belgium telde de stemmen en maakt nu een top 10 van best scorende restaurants bekend. In de Vlaamse top 10, die wordt aangevoerd door twee Limburgse restaurants, prijkt Rascasse uit Kappelen op plaats 6 en Kommilfoo uit Antwerpen op plaats 7.

De formule is een organisatie van Dining City, de in 1998 opgerichte toonaangevende restaurantwebsite in Nederland en België. Ze willen meer mensen naar toprestaurants lokken en doen dat met bekende formules zoals de Nationale Restaurantweek en Dining with the Stars. De 10 laureaten serveren tot 27 oktober trouwens nog een speciaal winnaars-menu.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.