Nieuws Antwerpen Koning vindt ook hofleverenciers in Antwerpse regio

Koning vindt ook hofleverenciers in Antwerpse regio

Koning vindt ook hofleverenciers in Antwerpse regio

ANTWERPEN/AARTSELAAR/BRASSCHAAT/SCHILDE/TEMSE/SINT-NIKLAAS – Het Koningshuis heeft de nieuwe lijst met hofleveranciers bekendgemaakt. Er staan 123 bedrijven op die dankzij hun uitstekende service en kwaliteit bevoorrechte leveranciers van de vorst en zijn gevolg zijn. Daarbij ook zes bedrijven uit de ruime Antwerpse regio.

Deze bedrijven mogen zich tot het eliteclubje van onze majesteit rekenen:

  • Axel Vervoordt (’s Gravenwezel)
  • Daniel Ost (Sint-Niklaas)
  • Koffie F. Rombouts (Aartselaar)
  • Kurve Lichttechniek Waasland (Temse)
  • Rentokil (Aartselaar)
  • Scapa Belgium (Brasschaat)

Om het brevet te krijgen van hofleverancier moet een bedrijf regelmatig leveringen uitvoeren aan het Koninklijk Paleis en daarbij ook een aanvraag indienen bij de Intendant van de Civiele Lijst van de Koning. Deze aanvraag wordt zorgvuldig onderzocht, meer bepaald of de kandidaat aan alle toekenningsvoorwaarden voldoet.

Het brevet wordt kosteloos toegekend en geeft het recht om het Koninklijk Wapen te voeren op commerciële documenten, uitstalramen, verpakkingen of bedrijfsvoertuigen. Bij het Koninklijk Wapen moet altijd ‘Gebrevetteerde Hofleverancier van België’ vermeld staan. Het Koninklijk Wapen mag nooit worden gebruikt als fabrieksmerk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.