Nieuws Antwerpen Kontichse Childhome wint Baby Innovation Award 2020

Kontichse Childhome wint Baby Innovation Award 2020

Kontichse Childhome wint Baby Innovation Award 2020

KONTICH – Belgisch baby- en kindermerk Childhome won gisteren de Baby Innovation Award 2020 in Amsterdam. De Evolux verzorgingstafel met verstelbare hoogte won de hoofdprijs in de categorie Furniture & Decoration. De Baby Innovation Awards worden jaarlijks uitgereikt door vakblad BabyWereld en omvatten 6 categorieën: Mobility, Travel & Safety, Feeding, Care, Furniture & Decoration en Toys & Gifts.

Childhome werd in 1985 opgericht door Stefan en Nathalie Aerts en heeft zijn hoofdzetel in Kontich. De babymeubelen van Childhome staan bekend voor hun ergonomische gebruiksvriendelijkheid en Belgisch design.

De Evolux verzorginstafel is de eerste in zijn soort die je op 4 verschillende hoogtes kan afstellen. Met opstaande randen en een stevige constructie kan het tafeltje gebruikt worden voor baby’s tot 15 kg. Een driepunts veiligheidsgordel zorgt ervoor dat de baby ten allen tijde veilig blijft. In de Evolux lijn zit ook een bijpassend verzorgingsunit en een wieg.

Sinds 2013 won het Kontichse bedrijf al verschillende internationale awards met de Evolu hoge stoel. Ook die is verstelbaar in hoogte, terwijl de Evolu ONE.80° zelfs een draaibaar zitje heeft. De nieuwe Evolux verzorgingstafel won de Baby Innovation Award 2020 in de categorie Furniture & Decoration.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.