Nieuws Antwerpen Krachtenbundeling bij Jobat en Vacature.com

Krachtenbundeling bij Jobat en Vacature.com

Krachtenbundeling bij Jobat en Vacature.com

ANTWERPEN – DPG Media (de nieuwe naam van De Persgroep) en Mediahuis, de groep waartoe ook Made in Antwerpen behoort, hebben het voornemen om hun activiteiten binnen de Belgische job- en rekruteringsmarkt onder te brengen in een gezamenlijke nog op te richten joint venture. Het gaat meer bepaald om Vacature.com en Jobat.

De job- en rekruteringsmarkt is vandaag in volle transitie. De noden en verwachtingen van zowel werkgevers als kandidaat-werknemers wijzigen snel en de war for talent woedt in alle hevigheid. Een verregaande digitale transformatie en het feit dat ook grote internationale platformen zich steeds vaker op de rekruteringsmarkt wagen, maakt doorgedreven investeringen op het vlak van technologie meer dan ooit noodzakelijk.

Mark Maldeghem, Business Director Jobat Media: “Bedrijven hebben het vandaag de dag steeds moeilijker om geschikte kandidaten te vinden. Vanuit Jobat en Vacature.com willen we werkgevers voortaan nóg meer gaan ontzorgen door hen niet alleen te connecteren met de actieve maar ook met de latente werkzoekenden. Het is onze absolute ambitie om vanuit de nieuwe joint venture uit te groeien tot dé job- en rekruteringspartner bij uitstek, vertrekkend vanuit een relevant aanbod aan diensten, steunend op een sterke technologie, met de uitgebreide marktkennis van beide teams en het geloof dat we als sterke lokale partij het verschil kunnen maken.”

Krachtenbundeling

De krachtenbundeling moet Mediahuis en DPG Media in staat stellen om de nodige schaalgrootte te realiseren op technologisch vlak en ook in de toekomst een sterke en toonaangevende positie te blijven claimen.

Paul Verwilt, coo Mediahuis: “De samenwerking met DPG Media waarbij we de sterke merken Jobat en Vacature.com combineren in één sterk aanbod richting werkgever én jobzoeker, zal ons toelaten om ook de komende jaren een toonaangevende positie te blijven claimen en verdere groei te realiseren.”

Mark Maldeghem, huidig Business Director Jobat Media, komt aan het hoofd van de nog op te richten joint venture te staan. De komende weken en maanden start de transitie vanuit beide partijen naar de joint venture en zal de nieuwe organisatie verder vorm krijgen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.