Nieuws Antwerpen Kraft Heinz vestigt hoofdkantoor in Berchem

Kraft Heinz vestigt hoofdkantoor in Berchem

Kraft Heinz vestigt hoofdkantoor in Berchem

BERCHEM – Kraft Heinz heeft grote ambities in ons land. Om die te verwezenlijken, ging de vijfde grootste voedings- en drankenproducent ter wereld – met merken als Heinz, Kwatta, Weight Watchers en Brinta – op zoek naar een nieuwe locatie. Die werd gevonden in MeetDistrict in Berchem.

Sinds 2000 was Kraft Heinz, dat dit jaar het 150-jarige bestaan van het merk Heinz viert, gevestigd in Turnhout. Na eerdere relocaties in Amsterdam en Londen wilde het bedrijf ook in België zijn transformatie en groei verder uitbouwen. Daarbij werd bewust gekozen voor een kantoor dat toegankelijker is om zo makkelijker nieuw talent aan te trekken.

In het nieuwe kantoor is er meer ruimte voor vergaderzalen en videoconferentieruimtes. Ook de IT-infrastructuur werd verbeterd. Daarnaast kunnen de medewerkers hun creativiteit kwijt in de pitch arena en ontspannen aan de pingpongtafel of de walking desk. MeetDistrict heeft ook een strategische ligging, vlakbij het station Antwerpen-Berchem en de E19.

Carlos Faria, managing director Kraft Heinz Benelux: “Wij zijn heel enthousiast over deze nieuwe locatie. We willen onze ambities verwezenlijken en onze groei en innovatie verderzetten. Daarom moesten we meer connecties creëren om ook lokale partnerships te bevorderen. We zien alvast dat de werknemers zich hier goed voelen en het welzijn van onze mensen komt natuurlijk altijd op de eerste plaats.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.