Nieuws Antwerpen Krantenwinkel maakt plaats voor interieurzaak

Krantenwinkel maakt plaats voor interieurzaak

Shana in haar zaak 93 Lines interior. Foto jw

Krantenwinkel maakt plaats voor interieurzaak

AARTSELAAR – Afgelopen weekend opende Shana Rens (29) aan de Kapellestraat 5A haar eigen zaak in interieurinrichting. Alhoewel het niet meteen om een typische winkel gaat, bevat de zaak aan de straatzijde ook een showroom waardoor het beeld in deze winkelstraat zeker niet misstaat.

Net als in veel dorpscentra verdwijnen in Aartselaar ook geregeld winkels. Toch krijgen windowshoppers in het pand aan de Kapellestraat 5A met 93 Lines interior sinds dit weekend een nieuwe zaak te zien. Op de plaats waar tot voor kort een krantenwinkel was gevestigd, opende Shana Rens er haar eigen zaak in interieurinrichting. Geen winkel voor dagdagelijkse inkopen dus, maar toch met een showroom wat de sfeer van winkelstraat opnieuw versterkt.

“Ik wou op jonge leeftijd reeds iets in de richting van architectuur en interieurinrichting doen”, zegt Shana. “Reeds in het middelbaar volgde ik kunstonderwijs aan Sint Lucas. Ik zat in de richting Architectuur en Binnenhuiskunsten. Later studeerde ik aan de Antwerpse universiteit verder in de richting Interieurarchitectuur.”

Een sterk team

Eens afgestudeerd startte ze als zelfstandige en bouwde ze een carrière uit op het vlak van interieurinrichting. “Maar het was mijn droom in mijn geboortedorp ook echt in een eigen pand te kunnen werken. Met Cara en Sofie en occasioneel de hulp van mijn man Michael werken we nu met een sterk team aan de Kapellestraat.”

“Het voordeel is de grotere werkruimte plus het feit dat we nu een aantal zaken ook aan de mogelijke klanten kunnen tonen. Maar uiteraard ga ik geregeld met klanten naar showrooms van Belgische leveranciers waarmee ik samenwerk. Klanten kunnen hier terecht voor de inrichting van een kamer tot het ganse huis. Hierbij gaat het om het ganse interieur op uitzondering van het vaste meubilair.”

De vreemde naam van haar zaak is volgens Shana gewoon een verwijzing naar haar geboortejaar. 93 Lines interior is van maandag tot vrijdag van 9 tot 18 uur en op zaterdag van 10 tot 14 uur geopend.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.