Nieuws Antwerpen Kristof Snels versterkt The Oval Office

Kristof Snels versterkt The Oval Office

Kristof Snels versterkt The Oval Office

ANTWERPEN – Kristof Snels vervoegt The Oval Office als Creative Director. Hij maakt ook deel uit van het management van het bureau, dat sinds 2012 bestaat, naast ceo Wouter Boits en managing partners Isabelle De Schryver, Olivier Trop en Bart Van Wanrooij.

Kristof Snels brengt meer dan 20 jaar ervaring mee in het bouwen van merken en het bedenken en uitwerken van creatieve campagnes. Hij deed ervaring op bij Duval Guillaume en Grey Brussels. De voorbije jaren leidde hij de creatieve en strategische afdeling bij LDV United. Nadien was hij aan de slag als onafhankelijk creatief en strategisch adviseur.

Wouter Boits, ceo The Oval Office: “Met de komst van Kristof concretiseren we onze ambitie op vlak van creativiteit. Meer dan ooit willen we mensen merken laten beleven via campagnes die de kracht van live belevingen en van creatieve communicatie combineren.”

Kristof Snels, Creative Director: “Belevingen worden steeds belangrijker voor de consumenten en krijgen ook meer en meer aandacht bij bedrijven en organisaties. Mensen zijn op zoek naar ervaringen. Het zijn momenten die bijblijven, die impact hebben. Ik geloof dat experience steeds vaker de kern zal worden van een communicatieplan in plaats van een afzonderlijk traject.”

The Oval Office werkt vanuit Antwerpen, Brussel, Gent en Amsterdam en telt 65 medewerkers. Het bureau is eind 2019 uitgeroepen als Best World Event Agency op het BEA World Festival.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.