Nieuws Antwerpen Kunstmaan opent tweede kantoor in Antwerpen

Kunstmaan opent tweede kantoor in Antwerpen

Kunstmaan opent tweede kantoor in Antwerpen

entrepotHet Leuvense creatieve communicatiebureau Kunstmaan opent volgende week een tweede kantoor aan de Broederminstraat 9 in Antwerpen. Een locatiekeuze die in eerste plaats met strategie te maken heeft.

“Het klopt dat we niet zomaar naar Antwerpen komen, want de stad heeft ons veel te bieden”, verklaart Bob De Smedt, strategisch directeur bij Kunstmaan aan de redactie van de website Ondernemen in Antwerpen. Bob De Smedt wordt verantwoordelijk voor het kantoor in Antwerpen. “Wij willen dichter zitten bij enkele bedrijven waar we nu al voor werken én we zijn er ook van overtuigd dat wij in en rond Antwerpen nieuwe klanten zullen vinden.”

Kunstmaan werkt al zeventien jaar vanuit Leuven. “Een zeer centrale ligging, maar wel langs een filegevoelig traject: we ondervonden dat we niet altijd even vlot bereikbaar waren voor onze medewerkers. Dat merkten we zelfs bij sollicitaties. Mensen solliciteren soms spontaan bij Kunstmaan, maar vermelden wel fijntjes dat ze liefst in het Antwerpse zouden willen werken. Die creatieve breinen hopen we nu wel aan te trekken”, aldus Bob De Smedt. “In ons nieuwe kantoor willen we ook het deel van onze huidige 65 medewerkers dat al in Antwerpen woont, een extra werkplek dichter bij huis bieden.”
Kunstmaan vestigt zich in de Broederminstraat in het Entrepot des Vins.

Kunstmaan positioneert zich als “een creatief communicatiebureau.” Het gaat erom bedrijven te helpen bij de opwaardering van hun merk. Kunstmaan werkt niet alleen voor grote huizen als Telenet of Corona.
Het bedrijf werkt ook voor kleinere ondernemingen die een omslag willen realiseren.

In dit opzicht worden een aantal nieuwe werknemers gezocht: ontwerpers, programmeurs of technici.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.