Nieuws Antwerpen Laat je zien met een motowrap

Laat je zien met een motowrap

Laat je zien met een motowrap

motoThe Printing Factory uit Hoboken en Studio Salens uit Vremde hebben samen MotoWrap.be opgericht. MotoWrap is het erom te doen je moto up te tunen met een gepersonaliseerde folie en er een frisse look aan te geven.

Wrapping dus. Wrapping is een speciale techniek om bepaalde onderdelen van de motorfiets te omwikkelen met speciale foliën. Hert gaat om een zeer flexibele folie. Ben je die ooit beu dan kun je die naderhand ook makkelijk verwijderen zonder dat er lijmresten blijven hangen of dat de motor beschadigd wordt. De folie personaliseert je moto met een eigen design of met eigen kleuren.

The Printing Factory was al eerder actief op het vlak van autowrapping. Het bedrijf heeft in dit opzicht bv. de auto’s van Club Brugge beletterd. Zogenaamde wrapped cars zijn vandaag erg populair. Ludo Pauwels en zijn zoon Dirk hebben in al die jaren een heel eigen marktniche onderkend in de grafische wereld. Met hun bedrijfje hebben ze zich in Hoboken een bijna unieke positie afgedwongen.

Best sympathiek, de brede range aan activiteiten de vader en zoon Pauwels ontplooien. “We zijn ooit begonnen als prepress bedrijf maar in de snelle ontwikkelingen van de printing business zijn we steeds verder opgeschoven,” zegt Ludo Pauwels. “We hebben een tijdlang gewerkt als fotogravure maar ook de belichting van film gaf geen garanties naar de toekomst toe. De digitale revolutie sleurde ons steeds verder mee. We bieden onze klanten vandaag een brede waaier aan activiteiten aan. Van grafisch ontwerpen van brochures, folders en tijdschriften tot digitaal drukken, beletttering (wraps), de productie van displays, het aanmaken van zelfklevende folies, plastificeren, enz. We runnen zelfs een webshop waar je posterklemmen kunt bestellen, stoepborden, roll ups of brochurehouders. You name it.”

The Printing Factory verwerkt klein drukwerk op een Xerox. Met een groot formaat drukpers van Mutoh wordt geen enkele opdracht uit de weg gegaan.

Wrapping van auto’s is vandaag heel populair. De computer snijdt eerder gezette teksten uit zelfklevend vinyl dat naderhand op de wagen gekleefd wordt. Wrapping kan ook aangebracht worden voor reclamepanelen, gevelreclame of bewegwijzering.

Studio Salens uit Vremde heeft zich gespecialiseerd in wegdesign en grafische ontwikkelingen. Het bedrijf van Guy Salens verzorgde al de jaren vooral jaarverslagen van bedrijven, brochures, magazines, boeken enz. Studio Salens kan de befaamde schetsboeken van McGrid bv. perfect afstellen op de logo’s van individuele firma’s. De overstap naar het wrappen van moto’s lijkt daarom niet halsbrekend.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.