Nieuws Laat uw ventilatiesysteem tijdig onderhouden

Laat uw ventilatiesysteem tijdig onderhouden

Laat uw ventilatiesysteem tijdig onderhouden

Een goed werkend ventilatiesysteem is essentieel voor een gezond binnenklimaat in uw kantoorgebouw. Uit een rondvraag van Mensura bij meer dan 4.000 personeelsleden in verschillende sectoren blijkt dat meer dan de helft van de medewerkers in België ontevreden is over de luchtkwaliteit op het werk. En dat net in een periode waar luchtkwaliteit een topprioriteit zou moeten zijn. Dat kan beter, vinden ze bij Mathieu Gijbels. Daarom lanceerde het bouwbedrijf dit jaar het onderhoudscontract ‘ventilatie’.

Een bedrijfsgebouw in topconditie opleveren is één specialisatie. Het gebouw in de toekomst ook zo houden is een andere. Met onderhoudscontracten slaagt Mathieu Gijbels in dat opzet.

“Door te focussen op het voorkomen van problemen en het onderhouden van bedrijfsgebouwen, ontzorgen we onze klanten zodat zij zich kunnen focussen op hun core business. Want een regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw gebouw en garandeert medewerkers een veilige en inspirerende werkplek. Ieder jaar lanceren we dan ook een nieuw onderhoudscontract, zodat we onze klanten kunnen ontzorgen op alle niveaus van onderhoud”, vertelt Jimmy Mebis, manager service en onderhoud bij Mathieu Gijbels. “De onderhoudscontracten worden volledig volgens de behoeften van de klant ingevuld: van poort- en dakonderhoud tot gevelreiniging, sanitair en riolering.”

Sinds dit jaar zet Mathieu Gijbels ook in op ventilatie. “Uit onderzoek blijkt dat een goed geventileerde werkplek niet alleen belangrijk is in strijd tegen COVID-19, maar ook de productiviteit van werknemers verbetert. Om onze klanten te ontzorgen, bieden we het onderhoudscontract ventilatie aan. Door ventilatiesystemen regelmatig te onderhouden, kan een goede luchtkwaliteit gegarandeerd worden.”

Ontdek hier het onderhoudscontract ventilatie.

Service- en onderhoudsteam

De Voordenkers garanderen bij de oplevering van een project een piekfijne nazorg en staan ook paraat voor ondernemers die niet met Mathieu Gijbels hebben gebouwd. Zijn er herstellingswerken nodig of is het tijd voor een opknapbeurt, dan schiet de klusjesdienst in actie. Denk aan het plaatsen van een sectionaalpoort of een raam in een gevel, maar evengoed elektriciteits-, vloer- en tegelwerken.

“Is er een schadegeval en gaat het om een noodgeval, dan zijn wij binnen 4 uur ter plaatse voor voorlopige herstellingen. Na akkoord van de bestekopname nemen we de volledige herstelling op ons. Daarnaast bieden we ook technische bijstand bij de expertiseverzekering. Komt de dagelijkse werking bij schade niet in het gedrang, dan komen we ter plekke de schade vaststellen, maken we een schadebestek op en voeren we bij goedkeuring de herstellingswerken uit.”

Laat uw onderhoudszorgen over aan experts. Meer info vind je hier.

Mathieu Gijbels neemt alle bouwzorgen over van ondernemers. Van projectontwikkelingsbegeleiding over nieuwbouw en renovatie tot service en onderhoud.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.