Nieuws Antwerpen Label Duurzaam Ondernemen voor Jorssen

Label Duurzaam Ondernemen voor Jorssen

Label Duurzaam Ondernemen voor Jorssen

jorssenssenDe Garages Jorssen en BMW zijn reeds meer dan 50 jaar een vaste waarde in de regio Antwerpen. Jorssen Aartselaar mag nu als eerste BMW-dealer en als eerste autobedrijf in België het prestigieuze label Duurzaam Repareren in ontvangst nemen.

Dit label werd ontwikkeld door klanten en leveranciers van autobedrijven waaronder verzekeraars, leasemaatschappijen en fleetowners. Verenigd in een College van Deskundigen geven zij met het label erkenning aan bedrijven die maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen.

Het College van Deskundigen van Duurzaam Repareren is samengesteld uit vertegenwoordigers van Alphabet Belgium, ALD-Automotive, Athlon Carlease, Ethias en KBC.

Het certificaat is in bijzijn van Sophie De Wit, burgemeester van Aartselaar, overhandigd aan Danny De Raedt, concessiedirecteur van Jorssen Aartselaar.

Jorssen Aartselaar maakt deel uit van A.M.B. Holding nv die in de regio Antwerpen naast BMW ook nog de merken MINI, Jaguar, Land Rover, Renault, Dacia, Mazda en Infiniti in portefeuille heeft.

Danny De Raedt, concessiedirecteur van de twee BMW bedrijven in Aartselaar en Schoten: “ Wij willen ons als bedrijf voortdurend positief onderscheiden en dit niet alleen op kwaliteit, maar ook door ecologisch verantwoorde bedrijfsvoering. Zo is op de daken van onze gebouwen de beschikbare ruimte maximaal voorzien van zonnepanelen die instaan voor een groot deel van onze elektriciteitsbehoefte. De aanvullende inspanningen die wij leveren om te voldoen aan de criteria voor Duurzaam Repareren zijn een volgende stap in ons streven naar ecologisch, duurzaam en sociaal maatschappelijk verantwoord ondernemen.”

“Het unieke aan het label Duurzaam Repareren is dat het een label is van onze klanten. Het helpt ons niet alleen met de interne bedrijfsvoering, maar maakt ook onze relatie met onze klanten duurzaam. Op termijn zal ook onze concessie in Schoten dit label willen verwerven. “

De non-profit organisatie Duurzaam Repareren is een initiatief van de klanten van de autobedrijven zoals verzekeraars, leasemaatschappijen, wagenparkbeheerders of fleetowners. De organisatie toetst bedrijven zoals bandenbedrijven, garages, schadeherstellers en glasherstellers die niet alleen een goede service en professionele reparaties van voertuigen aanbieden, maar dit ook op een duurzame manier uitvoeren. Deze marktpartijen, verbonden in het Belgische College van Deskundigen, erkennen de autobedrijven die belangrijke bijdrages leveren aan het milieuvriendelijk repareren en onderhouden van voertuigen en die voldoen aan opgestelde markteisen ten aanzien van milieuvriendelijk onderhoud, reparatie, schade- en glasherstel e.d.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.