Nieuws Antwerpen Laurence Bourguignon lanceert eerste unisex zonnebril

Laurence Bourguignon lanceert eerste unisex zonnebril

Laurence Bourguignon lanceert eerste unisex zonnebril

Dedicated: zo heet de nieuwe limited collection zonnebrillen van Laurance D’Ari. Deze Vintage Aviator voor dames én heren werd ontworpen in Antwerpen en vervaardigd in Italië. Deze nieuwe collectie zal vanaf juni in beperkte oplage beschikbaar zijn in de kleuren zwart en havana.

“Ik ontvang regelmatig de vraag van mannen wanneer ik ook voor hen een collectie zonnebrillen op de markt breng”, aldus de Antwerpse ontwerpster Laurence Bourguignon. “Dit model, geïnspireerd op de klassieke pilotenbril is dan ook het eerste unisex model in mijn collectie. Weliswaar is het montuur iets breder, slechts enkele millimeters maken een wereld van verschil, zodat de pasvorm, zowel voor dames als heren, optimaal tot zijn recht komt.”

Wie Bourguignon kent, weet dat ze zelf een grote passie heeft voor zonnebrillen. Haar merk staat voor eigenzinnige high end brillen die tegelijk heel stoer en vrouwelijk zijn. “You love them or you don’t”, beaamt ze. “In iedere millimeter van de bril gaat veel denkwerk aan vooraf en zit vooral ontzettend veel liefde”.

Laurence D’Ari is te koop online en bij de betere opticien in binnen- en buitenland.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.