Nieuws Antwerpen Lawtree Advocaten opent Turnhouts kantoor

Lawtree Advocaten opent Turnhouts kantoor

Lawtree Advocaten opent Turnhouts kantoor

ANTWERPEN – Lawtree Advocaten uit Antwerpen opent een bijkomend kantoor in Turnhout. Met Stijn Adriaensens en Ward Borgmans trekt het ook twee nieuwe vennoten.

De Turnhoutse vestiging van Lawtree opent op 2 april en wordt ondergebracht in businesscenter d’Offiz aan de Parklaan. Het Antwerpse advocatenkantoor gaat een samenwerking aan met de voormalige Turolex-advocaten Stijn Adriaensens en Ward Borgmans. Beide advocaten hebben expertise op het vlak van ondernemingsrecht, vennootschapsrecht, aansprakelijkheidsrecht en bouw- & vastgoedrecht.

Zelfde visie

Roy Maes, vennoot bij Lawtree Advocaten: “Met Stijn Adriaensens en Ward Borgmans trekken we 2 nieuwe vennoten aan met dezelfde visie en kwaliteit. Ze hebben een sterke voetafdruk in de Kempen. Via deze schaalvergroting onderstrepen we onze ambitie om de geprefereerde juridische partner te worden van alle bedrijven, ondernemers en overheden.”

Daarnaast maakt ook advocate Kim Coomans de overstap en is het kantoor in Turnhout nog op zoek naar advocaat gespecialiseerd in aansprakelijkheidsrecht en een advocaat ondernemingsrecht. “Dit nieuwe team in Turnhout resulteert in een grotere capaciteit en een grotere beschikbaarheid voor onze klanten”, benadrukt Roy Maes.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.